Адреса: Вељка Петровића бб Сремска Митровица | ПИБ: 102005642 | Жиро рачун: 325-9500600061101-77 | Телефон и Факс 022/21-00-414 | Имејл: office@sfs.org.rs

ОДРЖАН СЕМИНАР ДЕЛЕГАТА И СУДИЈА СРЕМСКЕ ЛИГЕ, МОЛ СРЕМ „ИСТОК“ И „ЗАПАД“

У Старој Пазови , у Спортском центру ФСС , у понедељак 20.02.2023 године , у склопу припрема за престојећу такмичарску 2022/2023 ( пролећни део ), одржани су семинари делегата и судија Сремске лиге и МОЛ Срем „Исток“ и „Запад“.

Учеснике семинара је поздравио председник организације судија ПФС Срем Ћаћић Бранислав. Судије су урадиле комплетан медицински преглед након чега су приступили полагању физичких норми.

Полагањем физичких норми је руководила Комисија на челу са Јовицом Шавијом који је са својим колегама Урошем Суботићем, Јовицом Милином, Немањом Деспотовићем и Игором Милановићем, више него успешно руководила семинаром, док је проверу теоретског знања провела Комисија на челу са Сашом Ранисавићем.

Делагати након успешно обављених лекарских прегледа ( офтамолошки преглед ), такође су проверавали теоријску спремност путем тестирања пред Комисијом на челу са Потпредседником ПФС Срем и Комесаром за такмичење Сремске лиге Драганом Деспотовићем.

Посебан печат на овом Семинару оставио је судија Прве Лиге Србије Саша Ранисавић који је са невероватном жељом и несебичношћу одржао предавање судијама и делегатима, поделивши своје богато искуство и знање.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com